En nem måde at gøre en miljømæssig forskel på

By:

En nem måde at gøre en miljømæssig forskel på

Det kan nogen gange virke som om, at der rundt omkring i verden hersker krig, kampe og uroligheder. Desuden ved vi at klima-situationen forværres og at en masse andre ting er galt. Føler du dig også magtesløs, og ved du ikke hvor du skal hjælpe henne? Er du også træt af folk, som antaster dig på gaden i forbindelse med en organisation, som du aldrig har hørt om?

 

Sådan er der muligvis en del, der har det. Men heldigvis, så findes der en simpel og nem måde at hjælpe til på, endda i en dansk organisation, hvor du ved hvor pengene havner og til hvad de gavner. Den organisation hedder Verdensskove.org.

 

Lad os redde verdensskovene

Verdensskove.org kæmper for at redde og forbedre de situationer, som de store verdensskove i øjeblikket står i. Det betyder, at der kæmpes for at bevare og ændre brugen af skovene, således at brugen af skovene også bliver bæredygtigt.

 

Verdensskove.org gør det desuden nemt for dig at støtte i et større perspektiv, eftersom de giver dig muligheden for at tilmelde dig Verdens Skoves frivillige netværk. Mere konkret, så har du også mulighed for at donere i deres online shop, hvor du kan købe et regnskovscertifikat, så du er med til at beskytte regnskoven i blandt andet Nicaragua.  

Posted in: Regnskoven