Gør en indsats for at redde naturen

By:

Regnskovene verden over er noget af det mest dyrebare og utrolige vi har på denne jord. På trods af dette forsvinder mere og mere pga. fældning af store virksomheder, der ønsker at skabe en stor, fed profit. De bekymrer sig ikke om, hvilke konsekvenser der følger med denne adfærd. Regnskovene rummer et helt fantastisk dyre- og planteliv, som ikke er til at finde nogen andre steder. Faktisk er det langt de fleste eksisterende dyrearter, der befinder sig i de tropiske skove, og det siges at alene Amazonas regnskov rummer hele 25% af jordens planter. Udover at regnskovene rummer noget helt fantastisk, gør de også noget helt fantastisk. De hjælper nemlig til at opretholde en balance i naturen. Det vil sige, at de bearbejder og hjælper på vi menneskers store CO2 udslip, og vi er derfor absolut afhængige af disse regnskove, hvis vi fortsat vil overleve.

Hjælp Verdens Skove med at gøre en indsats

Men hvad kan du som individ så gøre for at stoppe denne destruering? Nu skal du høre. Organisationen Verdens Skove arbejder i døgndrift for at redde og bevare regnskoven, og det eneste du skal gøre for at hjælpe dem, er at donere til dem. I løbet af de sidste 30 år har de reddet det der svarer til 12.362 fodboldbaner af verdens regnskove, og du kan hjælpe med at redde endnu mere. Du kan f.eks. gøre dette ved at købe et regnskovscertifikat på deres webshop.

Sammen kan vi redde verdens regnskove, men vi bliver nødt til at handle nu. Læs mere om Verdens Skoves arbejde, og om hvad du kan gøre på deres hjemmeside: https://www.verdensskove.org/.

Posted in: Regnskov