Løsningen må findes

By:

Der var en gang, hvor vi hørte om de drabelige dyr, som levede i regnskoven, og om indianerne i Sydamerikas regnskove, som aldrig havde set en hvid mand, alt dette er en saga blot. Selvfølgelig er hele regnskoven i dag mere eller mindre udforsket, men også behovet for mad til den stadig voksende befolkning gør, at regnskoven forsvinder i en forfærdelig hast, og med den mister vi mange dyreracer hver dag, alt fra insekter til større pattedyr. Der bliver kæmpet med næb og klør for at bevare både dyr og planter for eftertiden.

Løsningen er måske lige til, men svær

Men løsningen er derude, vi skal stoppe med at misbruge jorden, stoppe med at skove for at skabe en mark med korn, regnskoven er og skal være en fordel for dem, som bor der, og som kan skabe et liv med og for den regnskov, som er med til at sikre, vi stadig har noget at se om 100 år og ikke bare har en masse afbrændte områder, som skal laves om til marker til en voksende befolkning.

Hos Verdens Skove kæmper de hver dag for at få penge nok til at købe så meget af regnskoven i Nicaragua som muligt for at forhindre den i at forsvinde for altid. For tabet af dyreliv og unikke naturoplevelser som denne, findes ikke andre steder. Du kan støtte den gode sag i at forsvare skovene her: https://www.verdensskove.org/.

Posted in: Regnskov